Wij varen even met je mee. Aan de andere kant van het water gaat de weg verder en kun je zelf aan de slag met de nieuwe inzichten.

Ieder mens komt ergens vandaan. Ieder mens gaat ergens naartoe. Welke kant wil jij op? Rustig vaarwater? Wilde baren?

Misschien moet het roer niet in één keer om. Misschien is het prettig om eerst met een paar maten eens wat rond te dobberen tussen A en wat B zou kunnen zijn. Peinzend over de route, de kaart nog eens teruglezend, niet alleen je hoofd maar ook je andere zintuigen de kost gevend. Met de wind door je haren en het water in je neus is er opeens aan alle kanten ruim zicht. Proef maar.

Het atrium wordt ook wel de ‘hartkamer’ genoemd, de boezem van het huis waar de gasten zich verzamelen, de centrale plek waar alles wat stroomt samenkomt in een gastvrije ontvangst en waar licht, lucht en water voeding bieden aan een ontspannen, vruchtbaar samenzijn.

Welkom bij ATRIUM for the gifted. Dé plek waar ruimte is voor jou en jouw wijsheid, slimheid, rebelsheid, perfectionisme, creativiteit, sensitiviteit en nog meer van jouw unieke eigenschappen. Autonomie in plaats van aanpassen. Een plek om te zijn; jouw plek.

The Place to be… de Plek voor jou, waar de deuren voor je open gaan. De Plek waar je kunt groeien. De Plek die je ruimte biedt om stil te staan bij de onderzoeksvraag: Hoe wil ik mezelf nu ontwikkelen? Om te onderzoeken wat jij van de wereld vindt èn wat de wereld van jou vindt. Je bent ook deel van deze wereld. Hoe kun je jouw plek vinden of juist creëren in deze wereld en deelnemen aan wat er gebeurt.

Het ATRIUM for the gifted is een PLEK waar je …

 kunt relaxen, pas op de plaats om jezelf te zijn in alle complexiteit

kunt onderzoeken wat bij je past, ruimte geven aan je authenticiteit

kunt kijken naar jezelf, naar de plek die je wilt innemen en gunnen aan anderen

kunt leren om je speelruimte uit te breiden en je talenten te laten schitteren

Spreekuur 06 11 20 39 51