ATRIUM  Coaching op intensity, sensitivity, overexcitabilities

Uit een aantal onderzoeken blijkt dat hoogsensitiviteit (hevigheid waarmee prikkels binnen kunnen komen) en overexcitabilities kenmerken kunnen zijn van hoogbegaafdheid. Hieronder vind je een viertal groepen die hebben  we uitgelicht.

Highly Sensitive People
Hoogbegaafd en hoogsensitief. Weet je dat hoge sensitiviteit een asset is? Leer omgaan met je hoge sensitiviteit en maak er je kracht van.

High performers
Presenteren onder grote druk, maand in maand uit. Niet meer dan normaal in de entertainmentwereld. Musici reizen de hele wereld over voor hun optredens. Dit geldt overigens ook voor professionals en managers in het bedrijfsleven. Normaal is het niet. Het is wel waar je door getriggerd wordt, hetgeen je uitdaagt om boven jezelf uit te stijgen. Leren hiermee omgaan èn inderdaad steeds -ook tot je eigen verbazing- steeds boven jezelf uitstijgen kost ook energie. Wat heb je nodig om dit jaar in jaar uit te kunnen blijven doen.

Artistieke mensen
Optreden. Presteren onder druk. Artistiek talent èn fysieke inspanning èn mentale veerkracht. Het komt niet aangewaaid. Hoe behoud je je veerkracht en energie?

Supertalenten
Zo getalenteerd op verschillende vlakken dat je graag alles wil doen. Hoe houd je jouw focus?

Werkwijze

  • Is een goede mogelijkheid om te ‘klankborden’ met een True Peer
  • De coaching op hoogsensitiviteit en overexcitabilities kenmerkt zich door een oplossingsgerichte en doelgerichte aanpak, waarbij er ruimte is om op bepaalde onderwerpen meer de diepte in te gaan.
  • De gesprekken vinden digitaal of face-to-face plaats.
  • Een eenmalige consult kan worden opgevolgd door een coachtraject van 5 individuele sessies van 2 uur. De inhoud van deze sessies wordt in overleg op maat vormgegeven.

Dit consult is ideaal voor mensen die meer informatie over hoogsensitiviteit (hevigheid waarmee prikkels binnen kunnen komen) en/of overexcitabilities en hoogbegaafdheid zoeken.  En het biedt een goede mogelijkheid om over je eigen zoektocht en ontwikkeling te ‘klankborden’.