ATRIUM Whiteboard coachsessie
Je wilt sneller, maar iets houdt jou tegen. Je wilt daar iets aan doen, maar je weet niet wat. Je hebt geen zin eindeloze praatsessies. Inzicht in één oogopslag, gun jezelf een Whiteboard Sessie. Read more.

ATRIUM Bèta-coaching, begeleiding van Bèta-professionals
Als maatschappij hebben we alle briljante technici nodig, ook degene voor wie communicatie, carrièreplanning en leiderschap niet altijd vanzelfsprekend is. ATRIUM for the gifted wil hun kans op succesvol vergroten. Read more.

ATRIUM Coaching op intensity, sensitivity, overexcitabilities.
Uit een aantal onderzoeken blijkt dat intensity, sensitivity en overexcitabilities kenmerken kunnen zijn van hoogbegaafdheid. Hieronder vind je een viertal groepen die hebben  we uitgelicht. Read more. 

ATRIUM Executive coaching
De winst van deze Executive Coaching  is dat je buiten de organisatie stoom kan afblazen, zodat je in alle rust (persoonlijke rust) met de jouw welbekende snelheid en volledigheid aan de slag kan gaan. Het jou de energie geeft op deze wijze optimaal gefocust te blijven op de doelen van jouw organisatie. Read more.

ATRIUM Hoogbegaafdheid op de  werkvloer
Hoogbegaafdheid op de werkvloer. In sommige gevallen gaat het supergoed, in andere is het ingewikkeld. Op papier matcht de functie perfect en als je in de functie werkzaam bent voelt het toch niet comfortabel. “Ik kan meer, wil meer. Het kan toch allemaal sneller? Waarom gaat het zo moeizaam om veranderingen gestalte te geven”, zijn gedachten die wij vaker horen. Read more.

ATRIUM Coaching-verdieping, existentiële vragen, zelfvertrouwen, faalangst, authenticiteit
Is het coaching? Is het counseling? Een beetje van beide. Deze coaching gaat in op de existentiële vragen van het leven. Zingeving, waarom ben ik hier op aard en wat wil ik leren of juist overbrengen of overleveren? Read more.

ATRIUM 4 Seizoenenkaart (executive) coaching
Dat is 4x per jaar reflecteren op jezelf, je organisatie, je afdeling, je resultaten, je toekomst, je gezin, je carrière. Met een (business)coach praten die geen belangen of directe relaties heeft met de organisatie over je persoonlijke & leiderschapsontwikkeling. Read more.