ATRIUM  Coaching-verdieping gaat over onderwerpen zoals zingeving, existentiële vragen,  zelfvertrouwen, faalangst, perfectionisme en authenticiteit die vaak gepaard gaan met hoogbegaafheid. Is het coaching? Is het counseling? Het is een beetje van beide. Deze coaching gaat in op de existentiële vragen van het leven. Zingeving, waarom ben ik hier op aarde en wat wil ik leren of juist overbrengen of overleveren? Het hoofd staat nooit stil. Altijd maar aan het denken over wat er mogelijk is, wat er nog uitgevonden dient te worden en welke bijdrage jezelf daarin wil hebben.

Werkwijze

  • Een eenmalig consult van 1,5 uur
  • Is een goede mogelijkheid om te ‘klankborden’ met een True Peer
  • De coaching-verdieping kenmerkt zich door een oplossingsgerichte aanpak, waarbij er ruimte is om bepaalde onderwerpen nader te onderzoeken
  • De gesprekken vinden plaats via Skype of face-to-face
  • Dit eenmalige consult kan worden opgevolgd door een coachtraject van 5 individuele sessies van 1.5 uur. De inhoud van deze sessies wordt in overleg op maat vormgegeven.

Dit consult is ideaal voor mensen die meer informatie over hoogbegaafdheid en overexcitabilities zoeken.  En het biedt een goede mogelijkheid om over je eigen zoektocht en ontwikkeling te ‘klankborden’.