Referenties Fline de Lange, Bètacoach/trainer

Fline is een coach met een gave. Door haar brede denkkader en snelle denken, kan ze een breed scala aan hulpvragen begeleiden. Ze is een sterke vrouw, met een open, accepterende houding, waarbij je je snel op je gemak voelt.
Marique Goos

“Luistert goed, zonder oordeel te hebben en hoort ook wat je niet zegt”
Daan Oomen, Actuaris AG

“Heel vertrouwd, alsof je thuiskomt”
Lennard Kuijten, wetenschappelijke software ontwikkelaar

“Coaching bij Fline: alles is goed en alles kan er zijn”
Karin van Camp

“She is a good listener who comes to the point very quickly”
Peter Bakker, Banking professional

“Als opdrachtgever die echte veranderingen wil, is Fline een goeie keuze, want haar energie, scherpte en kracht zullen aan het veranderingsproces een verfrissende dynamiek geven”
Michel Schechtl, Accountant a.i.

“Fline is een zeer doortastend persoon en in staat snel verbanden en mogelijkheden bloot te leggen”
Martin van den Hof, Actuaris

“Fline weet een omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt en gewaardeerd voor wie je bent”
Corné van Iersel, ex-voorzitter vereniging MENSA Nederland

“Fline is niet zomaar een ‘coach’. Ik ken Fline van een gezamenlijke training. Zij viel mij direct op door haar uitzonderlijke competenties (veel kennis, kan snel schakelen en wekt snel vertrouwen).  Toen ik hulp zocht voor de begeleiding van een hoogbegaafde ICT-medewerker bij zijn persoonlijke communicatie en omgang met collega’s, was ik blij dat ik Fline kende. Voor mijzelf en mijn ICT-collega was het coachtraject met Fline een openbaring. Ik ben ervan overtuigd dat ik, mijn collega en de (toekomstige) klanten van Fline het getroffen hebben met een coach zoals zij”
Tonnie Schets, CEO WALA Nederland

“Fline bedankt voor je tijd, jouw vertrouwen. Echt bijzonder hoe je ervoor kunt zorgen dat iemand zo naar de kern gaat, had ik niet gekund zonder jou. Ik ben enorm blij dat ik de stap genomen heb om dit te doen”
Hester, verloskundig gynaecoloog in opleiding

“De coach is zeer flexibel, vrolijk, zeer goed luisterend, geduldig en ter zake kundig. Most fitted: op het juiste moment de juiste dingen zeggen en de juiste inzichten verschaffen. Het meest is mij bij gebleven hoe Fline mij duidelijk maakte hoe ik functioneer in een organisatie en dat heeft me rust gegeven”
Olaf Dreierink, actuaris

“Fline geeft je veel inzicht in je eigen denkkronkels, zet je denken op een ander spoor of zet het in een breder perspectief. Hierdoor ga je anders tegen dingen aankijken waardoor knelpunten worden weggenomen. Fline voelt precies waar het ‘m zit en laat je zelf tot het antwoord komen. Na een coachsessie met Fline ging ik altijd weg met een nieuwe boost aan energie en vertrouwen, en vooral nieuwe inzichten. Hierdoor heb ik mij als persoon (voor mijn werk) in korte tijd heel snel kunnen ontwikkelen. Fline, enorm bedankt!!!”
Yolanda van Dijk, HR-consultant

“Na 7 turbulente jaren waarbij ik uiteindelijk een plek veroverd had die paste en de juiste mensen om me heen had, werd ik weg gereorganiseerd.  We zijn op zoek gegaan naar een balans tussen de realiteit en de sterktes talenten en mogelijkheden.  Het heeft me kracht, bloed, zweet en tranen gekost en het heeft me naar mijn doel gebracht. Zonder de professionele coaching van Fline was me dit niet zo snel gelukt. De resultaten die we geboekt hebben zijn lessen waar ik de rest van mijn leven de vruchten van pluk. Fline ziet precies wat er nodig is. Ze kan de diepte vinden zodat vanuit zelfkennis en focus het succes geboekt kan worden”
Bob Daems, sales manager IT

Referentie Leidersschapsprogramma.“Door de logische opbouw van de thema’s in de training en de diverse invalshoeken waarmee  Fline deze thema’s laat leven, heb ik uiteraard erg veel geleerd over leiderschap, maar bovendien ook erg veel over mijzelf. Zelden iemand ontmoet die met een paar simpele vragen zo snel tot mij doordringt. Soms confronterend, maar echt een enorme inspiratiebron.” Bedankt Fline.
Tonnie Schets, CEO WALA cosmetics

 

Ter introductie WHITEBOARD SESSIE nu voor 150,-