ATRIUM LeiderschapsProgramma voor Hoogbegaafden en Hoogopgeleiden
Het LeiderschapsProgramma geeft inzicht in leiderschap, ondernemerschap en eigenaarschap en de bijbehorende vormen van communicatie (theorie èn praktijk). Dit programma sluit naadloos aan op de leiderschapsontwikkeling van de deelnemer door veel ruimte te bieden aan eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Read more.

ATRIUM Masterclass Effectieve Communicatie voor Hoogbegaafden en Hoogopgeleiden
Hoogopgeleiden en hoogbegaafden hebben vaak goede ideeën, maar slagen er minder goed in die binnen een team aan de man te brengen. Leer hoe je je boodschap zo kunt brengen dat ernaar geluisterd wordt. Read more.

ATRIUM een Gezond TegenGeluid (groepsdynamieken)
Het is niet eenvoudig om in politiek gevoelige organisaties feedback te geven of de andere kant van de medaille te belichten. Speciaal daarvoor heeft het ATRIUM de training Een Gezond TegenGeluid ontwikkeld. Read more.

ATRIUM De Nieuwe Democratie, ruimte voor de wijsheid van de minderheid
Waar de meeste stemmen gelden bestaat niet altijd ruimte voor innovatieve ideeën. Voor hoogbegaafden, die een talent hebben voor onconventionele oplossingen, is dat teleurstellend of frustrerend. De Nieuwe Democratie gaat met zowel groepen als individuen op zoek naar de wijsheid van de minderheid.  Read more.