Fline de Lange
Bètacoach/trainer.

Dé specialist in Nederland voor begeleiding van Bètaprofessionals (econometristen, wis- en natuurkundigen, medici, high tech engineers, Data Scientists, IT’ers, et cetera).

Fline is een veelzijdige coach, in staat om daadkrachtig en to-the-point haar kennis en ervaring te delen. Ze is energiek, een duizendpoot, down-to-earth, praktisch (op z’n Rotterdams: niet l… maar poetsen), loyaal, gastvrij en hartelijk. Zij brengt een enorme diversiteit, enthousiasme en drive met zich mee voorzien van een goede theoretische fundering.

Fline zet zich in voor de groep professionals in de Bètahoek die als ‘lastig’ kunnen worden ervaren omdat ze sneller en dieper denken dan anderen (hoogbegaafd) en daarbij soms ook nog een ander probleem hebben, zoals dyslexie, ADHD of ASS (een stoornis in het autismespectrum).

Deze ‘twice exceptional’ Bètaprofessionals behouden hun kompas en zijn daardoor prachtig oorspronkelijke denkers die met verrassend disruptieve nieuwe ideeën kunnen komen. Deze groep mensen is in staat de uitdagingen in de toekomst op te kunnen lossen en verdienen alleen al daarom een veilige plek in de maatschappij.

Fline is verbonden aan de Honours Academy van de Universiteit van Leiden en op uitnodiging lid van de Businessclub van de High Tech Campus in Eindhoven.

Ze heeft een grote nieuwsgierigheid naar hoe de dingen werken en hoe dingen anders gedaan kunnen worden. Ze neemt een schat aan ervaring mee, waaronder de hightech industrie (Stork-Wärtsilä Diesel), de gezondheidszorg (NHG, arbodienst) en de mobiele telefonie (Vodafone). De uitdaging hierbij is mensen en processen kunnen laten samenwerken op een inspirerende en duurzame manier.

Gecertificeerd coach en trainer, internationaal opgeleid Ontological Coach (ICF-MCC) , Theory-U Business Coaching , ASS (autisme) specialist aantekening,  NLP Practitioner & Master, Deep Democracy, Schaduwwerk/Systemisch werken, Management van Professionals (Nyenrode) en van oorsprong Paramedicus.

Referenties