Referenties Fline de Lange, Bètacoach/trainer

Fline verstaat haar vak. Met recht de coach, trainer en consultant in één persoon. Fline geeft het individu het inzicht en de middelen om met meer vertrouwen en bagage hem of haar pad te vervolgen. En nog beter in contact te staan met collega’s, opdracht en roeping. Fline weet zich razendsnel een goed beeld te vormen om vervolgens slim te schakelen in perspectieven en voedende, vooral praktisch toepasbaar gemaakte theorie en concepten. Elk traject is eindig en elke setting is uniek. Voor elke persoon kun je van Fline maatwerk verwachten met haar schat aan kennis en ervaring. En ze weet eveneens groepsdynamiek te ondervangen en te begeleiden naar concrete doelen. In de wetenschap dat haar rol tijdelijk is werkt Fline altijd naar concrete resultaten waar personen en groepen mee geholpen zijn en verder mee aan de slag kunnen. Met Fline wordt er per definitie hard gewerkt naar succes.
Ron Hosli, Business unit manager ORDINA

Fline is bij uitstek de coach voor hoogbegaafden en snelle denkers. Ze is in staat diep gewortelde zaken – werk en persoonlijk – binnen één of enkele sessies naar boven te halen en definitief om te gooien met je. Een van de beste investeringen die ik deed. Ze heeft een diepgaande en brede kennis over de mens, leven en het werk en hoe dat met elkaar verwikkeld is; op de werkvloer en binnen jezelf. Ze is professioneel geschoold en ze is high energy, doortastend, open, eerlijk, toegankelijk en zeer vriendelijk. “Heel vertrouwd, alsof je thuiskomt”
Lennard Kuijten, wetenschappelijke software ontwikkelaar, manager tech solutions & innovation

Apart from being a highly successful Beta Coach, Fline also truly excels in understanding and motivating highly emotional and passionate professionals like myself. Over time Fline has helped me to structure my thought processes and to distinguish emotion from rationality. She engages on a highly compassionate level and with enormous dedication delivers beyond what can reasonably be expected. Fline has an international mindset and truly understands and promotes cultural diversity. She has been instrumental to my professional as well as personal development.
Coen Everts, Regional business head west Afrixa at East-West Seed

Referentie Leidersschapsprogramma.“Door de logische opbouw van de thema’s in de training en de diverse invalshoeken waarmee  Fline deze thema’s laat leven, heb ik uiteraard erg veel geleerd over leiderschap, maar bovendien ook erg veel over mijzelf. Zelden iemand ontmoet die met een paar simpele vragen zo snel tot mij doordringt. Soms confronterend, maar echt een enorme inspiratiebron.” Bedankt Fline.
Tonnie Schets, CEO WALA cosmetics

Fline is een coach met een gave. Door haar brede denkkader en snelle denken, kan ze een breed scala aan hulpvragen begeleiden. Ze is een sterke vrouw, met een open, accepterende houding, waarbij je je snel op je gemak voelt.
Marique Goos, docent

Fline geeft je veel inzicht in je eigen denkkronkels, zet je denken op een ander spoor of zet het in een breder perspectief. Hierdoor ga je anders tegen dingen aankijken waardoor knelpunten worden weggenomen. Fline voelt precies waar het ‘m zit en laat je zelf tot het antwoord komen. Na een coachsessie met Fline ging ik altijd weg met een nieuwe boost aan energie en vertrouwen, en vooral nieuwe inzichten. Hierdoor heb ik mij als persoon (voor mijn werk) in korte tijd heel snel kunnen ontwikkelen. Fline, enorm bedankt!!
Yolanda van Dijk, HR-consultant

Tijdens de studie heb ik voor het eerst kennisgemaakt met Fline. Wat meteen opviel is haar bevlogenheid in de dingen ze doet. Ze gaat zorgvuldig tot de kern en geeft hierbij tegelijkertijd alle ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelingen. Ze schuwt moeilijke kwesties niet. Ze is in staat deze in een overzichtelijk perspectief te plaatsen, zodat het weer werkbaar is. Daarnaast bewonder ik haar doorzettingsvermogen, doeltreffendheid, snelheid en vooral de warmte die ze uitstraalt binnen de werkzaamheden die ze doet. Kundig en met veel wijsheid van veel markten thuis.
Annebel Bourgois, Coach-trainer-supervisor

Tijdens de studie heb ik voor het eerst kennisgemaakt met Fline. Wat meteen opviel is haar bevlogenheid in de dingen ze doet. Ze gaat zorgvuldig tot de kern en geeft hierbij tegelijkertijd alle ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelingen. Ze schuwt moeilijke kwesties niet. Ze is in staat deze in een overzichtelijk perspectief te plaatsen, zodat het weer werkbaar is. Daarnaast bewonder ik haar doorzettingsvermogen, doeltreffendheid, snelheid en vooral de warmte die ze uitstraalt binnen de werkzaamheden die ze doet. Kundig en met veel wijsheid van veel markten thuis.
Monique van Asperen, Jeugdzorg professional

“Luistert goed, zonder oordeel te hebben en hoort ook wat je niet zegt”
Daan Oomen, Actuaris AG

“Coaching bij Fline: alles is goed en alles kan er zijn”
Karin van Camp

“She is a good listener who comes to the point very quickly”
Peter Bakker, Banking professional

“Als opdrachtgever die echte veranderingen wil, is Fline een goeie keuze, want haar energie, scherpte en kracht zullen aan het veranderingsproces een verfrissende dynamiek geven”
Michel Schechtl, Accountant a.i.

“Fline is een zeer doortastend persoon en in staat snel verbanden en mogelijkheden bloot te leggen”
Martin van den Hof, Actuaris

“Fline weet een omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt en gewaardeerd voor wie je bent”
Corné van Iersel, ex-voorzitter vereniging MENSA Nederland

“Fline is niet zomaar een ‘coach’. Ik ken Fline van een gezamenlijke training. Zij viel mij direct op door haar uitzonderlijke competenties (veel kennis, kan snel schakelen en wekt snel vertrouwen).  Toen ik hulp zocht voor de begeleiding van een hoogbegaafde ICT-medewerker bij zijn persoonlijke communicatie en omgang met collega’s, was ik blij dat ik Fline kende. Voor mijzelf en mijn ICT-collega was het coachtraject met Fline een openbaring. Ik ben ervan overtuigd dat ik, mijn collega en de (toekomstige) klanten van Fline het getroffen hebben met een coach zoals zij”
Tonnie Schets, CEO WALA Nederland

“Fline bedankt voor je tijd, jouw vertrouwen. Echt bijzonder hoe je ervoor kunt zorgen dat iemand zo naar de kern gaat, had ik niet gekund zonder jou. Ik ben enorm blij dat ik de stap genomen heb om dit te doen”
Hester, verloskundig gynaecoloog in opleiding

“De coach is zeer flexibel, vrolijk, zeer goed luisterend, geduldig en ter zake kundig. Most fitted: op het juiste moment de juiste dingen zeggen en de juiste inzichten verschaffen. Het meest is mij bij gebleven hoe Fline mij duidelijk maakte hoe ik functioneer in een organisatie en dat heeft me rust gegeven”
Olaf Dreierink, actuaris

“Na 7 turbulente jaren waarbij ik uiteindelijk een plek veroverd had die paste en de juiste mensen om me heen had, werd ik weg gereorganiseerd.  We zijn op zoek gegaan naar een balans tussen de realiteit en de sterktes talenten en mogelijkheden.  Het heeft me kracht, bloed, zweet en tranen gekost en het heeft me naar mijn doel gebracht. Zonder de professionele coaching van Fline was me dit niet zo snel gelukt. De resultaten die we geboekt hebben zijn lessen waar ik de rest van mijn leven de vruchten van pluk. Fline ziet precies wat er nodig is. Ze kan de diepte vinden zodat vanuit zelfkennis en focus het succes geboekt kan worden”
Bob Daems, sales manager IT