Kiyoko van Bochove
S&O psycholoog/coach

Kiyoko is Sociaal en Organisatiepsycholoog (cum laude) met een achtergrond in counseling. Ze heeft twee jaar onderzoek gedaan naar authenticiteit en is daarvoor  genomineerd voor de nationale David van Lennep-scriptieprijs ‘Innovatief in werk’ in 2010. Sinds 2010 is zij als docent, coach, assessor en trainer verbonden aan de Honours Academy van de Universiteit Leiden. Daarnaast coacht zij Nederlandse en buitenlandse cliënten op locatie, of vanuit haar praktijk in Amsterdam.

Opgegroeid met muziek, rondreizen, verschillende culturen, het wonen in diverse landen (waaronder Zwitserland en Japan), en met high-performing topmusici en executives, is zij al van jongs af aan gefascineerd door diversiteit, identiteit en mensen met een rijkgeschakeerde binnenwereld: Wat maakt wie we zijn, waarom doen we wat we doen, en wat is de invloed van onze omgeving hierin? Welke betekenis geven wij aan ons leven? Hoe kunnen we onze volle potentie laten zien? Wat is er aan de hand als we vastlopen?

Uit eigen ervaring weet zij hoe moeilijk het kan zijn om hier antwoorden op te vinden en om om te gaan met het spanningsveld tussen autonomie versus aanpassen aan de omgeving.

Kiyoko coacht hoogbegaafde volwassenen, met in het bijzonder high-performers (zoals artiesten en executives), hoogsensitieve personen (HSP’s), en multipotentialites, die vraagstukken hebben op het gebied van hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en zingeving, en/of gemotiveerd zijn om toe te werken naar hun doelen zodat ze in de toekomst op hun authentieke manier kunnen floreren.

De gesprekken zijn onderzoekend van karakter, met inclusiviteit en respect hoog in het vaandel: de cliënt mag er zijn zoals hij is. Kiyoko deelt haar spot-on observaties, is voorzichtig en krachtig tegelijk, vormt een klankbord, en zal waar nodig eerlijk (maar liefdevol) confronteren. Ze schuwt er niet voor de diepte in te gaan voor inzicht en duurzame verandering, maar heeft ook een praktische en doelgerichte aanpak zodat er meteen resultaten worden geboekt.

Kiyoko is een MBTI Step I & II Practitioner, NLP Practitioner en aangesloten bij NOBCO.

Referenties

 

Ter introductie WHITEBOARD SESSIE nu voor 150,-