Referenties Pleun van Vliet, GZ-psycholoog

“Nogmaals hartelijk dank voor jouw inzet. Ik heb jouw persoonlijke, zorgvuldige manier van werken erg gewaardeerd. Dit onderzoek was voor mijzelf een soort mijlpaal en jij heb dat heel goed weten vorm te geven”

“Ik vond het gesprek met jou prettig en het heeft wel een stukje onzekerheid over faalangst tijdens het testen weggenomen”

“Ik wilde nog zeggen dat ik het fijn vond bij u het onderzoek te doen. Je gaf me een veilig gevoel en ik vond het fijn dat je ook ruimte gaf om tussendoor af en toe te ventileren. Ik voelde me daardoor erg op mijn gemak en heb er een goed gevoel aan over gehouden”

“Ik vond het fijn dat we af en toe ook gewoon even konden lachen en dat het niet alleen maar serieus was”

“Wij willen u wel heel hartelijk danken voor uw inzet. Het gaf mijn man het gevoel dat er toch hulpverleners bestaan die hem wel begrijpen en ‘zien’, iets wat we bij zijn huidige psychotherapeut absoluut niet ervaren. Dat alleen al is voor ons ontzettend veel waard”

“Dank voor de fijne samenwerking. Het voelt alsof het laatste puzzelstukje op zijn plaats ligt”

“Dank je wel voor dit uitgebreide verslag! Wat een fijne manier om mezelf zo helder uitgelegd te zien op papier! Het bevestigt iets wat ik al jaren (aan)voelde maar niet kon plaatsen en dit is eigenlijk heel rustgevend”

“Nogmaals bedankt voor dit mooie rapport. Dit is het eerste verslag waar ik mezelf volledig in herken, bedankt hiervoor! Jouw observaties vind ik veel waardevoller dan mijn uiteindelijke totaalscore”

“Wat betreft de bijsluiter: ik heb ‘m nèt gelezen en ik vind het werkelijk fantastisch en heel treffend hoe je dat hebt omschreven!!  Heel helder en goed uitgelegd en erg herkenbaar, gezien mijn eerdere ervaringen!!  Ik zou bij wijze van spreken graag even terug in de tijd gaan om ‘m aan mijn toenmalige manager te geven!”

“Dank voor je snelle en zorgvuldige afhandeling!”

“Een rasdocente”

“De lesdagen van Pleun waren erg inspirerend”

“Heel boeiend vak, gegeven door een enthousiaste en bekwame docent!”

“De eerste les was wat onveilig en weinig ruimte voor inbreng vanuit de groep, maar daar kwam Pleun op terug tijdens de tweede les. Heel krachtig! Mijn complimenten!”

“De docente heeft de lesdagen heel interessant in weten te vullen en haar enthousiasme maakt dat ik meer begrip heb gekregen voor deze cliënten”

“Heel erg bedankt voor deze cursus. Ga vooral door met je werk, het is super relevant!”

Ter introductie WHITEBOARD SESSIE nu voor 150,-